torstai 8. lokakuuta 2015

PopUp- koulupäivä 7.10.2015


Pop up koulu päivä (7.10 2015) sujui hyvin pajoja oli paljon ja kaikilla oli kivaa.
Tässä meidän seiskaluokkalaisten pientä tiivistelmää muutamista pajoista ja päivästä.


Joissain pajoissa kuten vaikka marsupajassa opetettiin miten marsuja hoidetaan mitä välineitä tarvitaan ja muuta hoitoon liittyviä asioita.



Paperilennokki pajassa taas taiteltiin paperilennokkeja erilaisista ja väristä papereista. Biljardipajassa opetetiin miten pidellä mailaa oikeaoppisesti ja mitkä ovat biljardin säännöt.


Lego animaatio pajassa näytettiin miten tehdään animaatiota legojen avulla. Myöhemmin kun animaatio oli valmis lisättiin siihen ääniefektejä ja musiikkia.


Karkkitehtuuri pajassa tehtiin karkkien ja hammastikkujen avulla omanlaisia rakennuksia ja muotoja, sekä geometrisiä kolmiuloitteisia kuvioita.



Karaoke pajassa laulettiin lauluja niitä lauluja mitä halusi ikinä laulaa kaverin kanssa tai yksin sen jalkeen laitettiin musiikki päälle ja sanat esiin jolloin siitä muodostui omatekoinen karaoke. :)


Yrityspajassa olitiin esittelemässä miten perustaa oma yritys ja minkälaista se on. Yrityspaja oli meidän mielestä hyvä idea koska siitä saa hyvin tuntumaa siitä minkälaista on johtaa yritystä minkälaisia asioita pitää tehdä jotta siitä tulisi menestyvä. 






Haastattelimme rehtoria päivän päätteksi ja saimme tietää muutamia asioita Pop Up päivän historiasta koulussamme.


(( video tulossa ))