maanantai 14. joulukuuta 2015

Viisaiden leirikoulu Meriharjussa

MERIHARJUN KURSSIKESKUS

5a oli leirikoulussa meriharjussa 9.-11.11. Meriharju sijaitsee Vuosaaressa. Meriharjun kurssikeskus oli iso vaalea puinen talo. Talossa oli kolme kerrosta toisessa kerroksessa oli makuuhuoneet. Siellä oli kaksi kahdentoista sängyn huonetta ja yksi kuuden hengen huone. Sängyt olivat kerros-sänkyjä. Toisessa kerroksessa oli myös ruokailutilat, keittiö ja oleskelutilat. Kolmannessa kerroksessa oli henkilökunnan työtilat. Kolmannessa kerroksessa oli kaksi huonetta jossa oli tietoa luonnosta esim. kasveista. alimmassa kerroksessa oli naulakot ja suihkutilat. Talolta oli noin kahden minuutin kävelymatka saunalle. Talon ympärillä oli metsää, siellä oli kiva viettää aikaa.




LEIRIKOULUN AAMUPALA

Leirikoulun aamupala oli monipuolinen ja ravinteikas. Sieltä sai kaikkea hyvää. Se tarjoiltiin klo 8. Hyvällä aamupalalla jaksoi sekoilla koko päivän.

Leirikoulussa maalasimme muotokuvia. Sitten me leikittiin hippaa/piilosta ja mentiin päivälliselle. Sitten piti mennä nukkumaan. Aamulla soi Joona S:ssän herätys. Kello soi 7.00. Oli aamupala ja ruokana oli leipää ja muroja. Sitten alkoi yhteinen ravintopyramidi leikki.

MUOTOKUVAMAALAUSTA

Leiri koulussa maalasimme muotokuvamaalauksia. Ensin valitsimme pari mallia joita meidän piti maalata. Sen jälkeen aloimme hahmottelemaan malleja, hetken päästä sen jälkeen otimme maalit ja aloitimme pikkuhiljaa maalailemaan ääriviivoja pitkin. Kun ääriviivat olivat valmiit aloimme hahmottelemaan mekkojen ja muiden asujen kuviointia ynnä muita sellaisia. Välineinä käytimme ensin hahmottelemiseen hiiltä. käytimme A2-kokoista paperia, maaleina käytimme peitevesivärejä joita oli väreissä punainen, sininen, keltainen, musta ja valkoinen.

PIMEÄ METSÄ

Ajatus pimeästä metsästä oli KAMALA!!!! Minua pelotti ensimmäiseksi, mutta vähän ajan kuluttua siitä tuli todella hauskaa. Minun pari Oliver löysi todella monta heijastinta. Tarkoituksena oli 9 heijastinta taskulampuilla. Tulimme Oliverin kanssa toiseksi kisassa.