torstai 26. toukokuuta 2016

Oman pään mukaan

Viimeisiä käsityötunteja viedään ja huikeita töitä oppilaat ovat tehneet koko kevätlukukauden. Tässä niistä muutama esimerkki, jotka ovat tekijänsä itsensä ideoimia ja pääosin hyvin itsenäisesti valmistettuja.

Kolmannen luokan Noelin pehmolelunalle sai ylleen paidan sekä housut. Erityistarkkuutta valmistuksessa vaadittiin, sillä nalle on pienikokoinen, kuten nappisilmistä ehkä voi päätellä.


Myös kolmannen luokan Onni ehti tehdä vapaatyönä monsteripenaalin. Alkuperäissuunitelman mukaiset silmät taisivat unohtua, ja vetoketjukin saattoi hieman sulaa silitysraudan alle, mutta hienosti onnistui ketjun ompelu ja penaali toimii! Ja virheistähän sitä oppii.



Vitoselta mm. Elli ja Kerttu innostuivat tekemään unisiepparin. Tosin siepparit ovat sinänsä keskeneräisiä, että höyhenet vielä puuttuvat. 

 
Vitoselta Oiva aloitti myös  unisiepparin teon, mutta päätyikin taivuttelemaan korupihdeillä metallinlankaa. Huikeaa osaamista, johon tuskin opettaja itsekään pystyisi!



Kutosen Elvi puolestaan valmistautuu kesään tekemällään repulla.




Mutta tässä oli vain jäävuoren huippu oppilaiden upeista töistä. Työt on vain niin vilkkaasti haluttu viedä kotiin ja käyttöön, että kuviakaan ei ole ehditty niistä napsaisemaan.